zaterdag 1 november 2014

Halloween

Lieve allemaal,
Hoe gaat het daar? Hier gaat het helemaal goed. Het weer is nog steeds zomerachtig en overdag boven de 20 graden. 'S ochtends is het wel erg koud, maar dat heb je in de woestijn. Op school gaat ook alles goed. We hebben inmiddels het concert en de toneel uitvoering gehad. Super leuk en gezellig met allemaal leuke mensen. In de week voor de uitvoering ben ik met een paar vrienden van toneel naar de Musical Footloose wezen kijken op de universiteit van El Paso.
Een week geleden was de "belangrijkste" football wedstrijd van het jaar tegen onze rivaal school Franklin. Bij deze wedstrijd komen altijd heel veel mensen kijken, want het is in het gigantische stadion van de Universiteit. Coronado (mijn high school) deed het heel slecht (17-57 was de eindstand geloof ik), dus veel mensen gingen halverwege weg. Als trouwe T-Birds bleven Vivian, ik en een paar vrienden van school tot het einde.
Gisteren was Halloween! Een belangrijke dag in Amerika. Voor weken waren de winkels versierd en verkochten allemaal decoratie spullen. Er zijn zelfs speciale Halloween winkels met bewegende poppen voor in de tuin en elk kostuum die je je maar kunt bedenken. Inmiddels is dat allemaal alweer opgeruimd en verkopen ze kerst artikelen, want je kunt nooit vroeg genoeg beginnen. Ik ging verkleed als Little Red Riding Hood (Rood kapje). Vivian en ik hebben vorige week pompoenen uitgehold, want dat is wat Amerikanen doen voor Halloween. Op de dag van Halloween zelf (gisteren dus) hebben we met een paar vrienden snoep opgehaald langs de deuren. Jammer genoeg waren we een beetje laat, dus veel huizen hadden al geen snoep meer. Desalniettemin was het erg leuk. Hierna hebben we films gekeken bij ons thuis.
Oh ja, het zwem seizoen is 2 weken geleden begonnen dus ik ben even wezen kijken bij een van Vivians wedstrijden. Ze doet het heel erg goed.
Over 3 weken is het alweer mijn verjaardag en dat betekent thanksgiving vakantie! Tot nu toe hebben we nog geen vakantie gehad, dus met thanksgiving krijgen we een week vrij van school. Best slecht verdeeld eigenlijk, want 3 weken daarna hebben we alweer kerst vakantie. Maar goed, nog veel leuke dingen in het vooruitzicht.
Liefs,
Valérie